TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Amit a személyi edző képzésünkről tudni kell!

Amit a személyi edző képzésünkről tudni kell!

Videónkkal betekintést nyerhetsz Személyi edző képzésünkre, gyakoralti képzési napjainkra is. 

Képzésünk a különféle fittségi és egészségi állapotú személyek egyénre szabott edzéstervezésén kívül a gyakorlatias üzletépítési ismereteket is tartalmazza. Átfogó ismereteket szerezhetsz a fitneszedzés-módszerekről, -trendekről és a speciális populáció edzéséről. Ha szeretnél mégtöbb részletet megtudni képzésünkről, kérd a részletes képzési tájékoztatót!

Tekintsd meg videós ismertető anyagunkat, iratkozz fel Youtube csatornánkra és jelentkezz novemberben induló képzésünkre.

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps