TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Ha tavasz, ha ősz, akkor túrázás

Ha tavasz, ha ősz, akkor túrázás

A túrázásnak igenis jelentős sportértéke van, főleg, ha nehezebb terepet választasz, meredekebb emelkedővel, hosszabb távval. A szintkülönbség legyőzése komoly izommunka, amely megdolgoztatja a vádli, a comb és a farizmokat is! Meg fogsz lepődni, hogy akkor is érhet némi izomlázas meglepetés, ha egyébként a teremben edzettnek számítasz!

Összeszedtük 5 pontban, hogy hogyan tudsz motivált maradni az otthoni edzések során

Összeszedtük 5 pontban, hogy hogyan tudsz motivált maradni az otthoni edzések során

Nemrég írtunk már a témáról, mert úgy gondoljuk sokunknak okoz most gondot, hogy hogyan merítsünk erőt a napi rutinok fenntartásához. Íme 5 tipp, próbáld ki, hátha Neked ez jön be!

Egyszerű diétás édesség receptek

Egyszerű diétás édesség receptek

Ha valami olyanra vágysz, ami gyorsan elkészíthető, diétás és minden édesség iránti vágyadat kielégíti, akkor jó helyen jársz!

Mobilizáló gyakorlatok

Mobilizáló gyakorlatok

Ma egy szuper jó, 10 perces átmozgató edzést hoztunk Nektek!

Miért jó egészségesen étkezni?

Miért jó egészségesen étkezni?

Miként is értelmezzük az egészséges étkezést? Olyan teljes értékű tápanyagok, amelyek mennyiség és minőség tekintetében is maximálisan támogatják a szervezet optimális, megfelelő működését. Olyan élelmiszerek fogyasztása, amelyek tartalmazzák a szükséges energiamennyiséget, rostokat, vitaminokat, ásványi anyagokat. 

Diéta romboló ételek, amikre nem biztos, hogy gondolsz

Diéta romboló ételek, amikre nem biztos, hogy gondolsz

Vannak olyan ételek, amelyekről első blikkre azt gondolnád, hogy egészségesek, így beleférnek a diétás étrendbe. Egyrészt nem minden egészséges étel alacsony kalória tartalmú vagy attól, mert zsírszegény még nem tartalmaz cukrot (vagy fordítva) és nem biztos, hogy minden étel amit egészségesnek gondolnál - mert pl. a hirdetések azt sugallják - az feltétlenül az is. 

Milyen vizet fogyasszunk sportoláskor?

Milyen vizet fogyasszunk sportoláskor?

Ha szeretnénk leegyszerűsíteni a választ, akkor elég lenne annyit mondanunk, hogy bármilyent, hiszen az a legfontosabb, hogy sportoláskor vízzel oltsd a szomjad, és lehetőleg intenzitástól függően 1-2 litert fogyassz el sportolás alatt és utána. Azonban a víznek is vannak árnyalatai, ezért nem mindegy az sem, hogy milyen vizet fogyasztasz.

Újévi fogadalmak? Kerüld a hibákat!

Újévi fogadalmak? Kerüld a hibákat!

Sokan vagyunk, akik év vége felé már elengedjük a gyeplőt. A 2020-as év egyébként sem a fitnesz célok megvalósítására volt a legalkalmasabb, lévén bezártak a termek is, korlátozódtak a lehetőségek. Így talán még többen fogadják meg, hogy majd 2021-ben minden másképp lesz. Lefogyunk, életmódot váltunk, miénk lesz a világ. De mire figyelj oda, hogy ne hibázz? Hogy ne egy (esetleg újabb) kudarc legyen a fogadalom eredménye, ami csak még egy tüske az önbizalmadnak és az önértékelésednek?

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop