Kedvezmények

Szakmai képzéseink már akár 219 000 Ft-os díjért elérhetőek! Tervezz előre, és fizess az Early bird időszakban jóval kedvezőbb árat! Egyösszegű befizetés esetén még nagyobb engedmény!

Tandíj- és kedvezményrendszerünk

Tanfolyamainkat a tavaszi és az őszi félévre hirdetjük meg. Mindkét féléves időszak kezdetén rendkívüli előjelentkezési kedvezményt biztosítunk! Keresd a tanfolyamoknál az Early bird árat! Egyösszegű befizetés esetén még kedvezőbb a tandíj!
A tavaszi és őszi nyílt napjainkon, valamint a rendezvényeken villámakciókkal várjuk a jelentkezőket. Érdemes részt venni a meghirdetett rendezvényeinken, mert aki itt adja le a jelentkezését és a megadott határidőig befizeti a jelentkezési díjat, az a lehető legkedvezőbb áron vehet részt a tanfolyamunkon!
IWIREPs kedvezmény: az IWIREPs regisztrált tagjai* további, az előzőekkel összevonható kedvezményekben részesülhetnek továbbképzéseink, akkreditált workshopjaink díjából! A pontos díjakról a képzések oldalán és a letölthető tájékoztatókban adunk részletes tájékoztatást. *Az IWIREPs tagsági feltételei itt olvashatóak.

Részletfizetés

Részletfizetési lehetőség

Képzéseink tandíja részletfizetéssel is kiegyenlíthető. A részletfizetés esetén érvényes díjak az egyes képzések tájékoztató oldalán megtalálhatók. A részletfizetés ütemezését a felnőttképzési szerződés melléklete tartalmazza. Részletfizetés esetén a tandíjat többnyire havi 50 000 Ft-os részletekben lehet kiegyenlíteni (előfordulhat ettől eltérő fizetési feltétekkel rendelkező tanfolyam - pl.: Fitness Instruktor + Személyi edző INTENZÍV képzés - a részletekről mindig az adott tanfolyam aloldalán és a képzési tájékoztatóban olvashattok!), az utolsó részlet a tandíj pontos összegétől függően ennél kevesebb is lehet. A kedvezményeket az utolsó részlet(ek)ből vonjuk le.

Céges csomag

Ajánljuk fitnesztermeknek 3 vagy több fő együttes beiskolázása esetén (nem szükséges ugyanarra a képzésre).

Más kedvezménnyel nem vonható össze!

Akkreditált workshopok

Az IWI akkreditált workshopjai olyan képzések, melyeket az IWI Nemzetközi Fitnesziskolától függetlenül szerveznek, azonban szakmai vezetésünk ajánlásával rendelkeznek. A workshopokat iskolánk vezetése átvizsgálta és úgy ítélte meg, hogy szakmai fejlődésedhez elengedhetetlenül szükségesek lehetnek. Ezekre a tanfolyamokra az IWI Nemzetközi Fitnesziskola kedvezményrendszere nem vonatkozik. A kedvezményekről érdeklődj a tanfolyamszervezőnél!

Más kedvezménnyel nem vonható össze!

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!