Képzési Hitel

Felnőttképzésben szakmai képzésekhez

Elérhető: 2021. május 31-től

(Figyelem! A korábbi szabad felhasználású Képzési Hitel1 esetében jogszabályi rendelkezés alapján* 2021. december 20-a után új szerződés nem köthető. A korábbi Képzési Hitel2 kötött felhasználású hitel megváltozott feltételekkel ezentúl Képzési Hitel néven igényelhető.) *1/2012. (I. 20.) Korm.rendelet

Aki a  felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 2/A.  § (2)  bekezdés a)  pontja szerinti, legalább három hónapos képzési időt meghaladó képzéshez kapcsolódóan felnőttképzési jogviszonnyal rendelkezik, az 2021. május 31. után képzési hitelt igényelhet. (Jogszabály: A Kormány 389/2020. (VIII. 8.) Korm. rendelete a hallgatói hitelrendszerről szóló 1/2012. (I. 20.) Korm. rendelet és a felnőttképzésről szóló törvény végrehajtásáról szóló 11/2020. (II. 7.) Korm. rendelet módosításáról)

Az alábbi szakmai képzéseinkhez vehető igénybe:

  • Fitness instruktor képzés
  • Csoportos fitness instruktor képzés
  • Sportoktató képzés
  • Személyi edző képzés
Image

A Képzési Hitelről bővebben a Diákhitel Zrt. oldalán tájékozódhatsz.

Képzési hitel igénybe vétele esetén Early Bird kedvezményt nem tudunk biztosítani. A tandíj összege a képzés – esetleges egyedi kedvezményekkel (pl. kupon, nyeremény stb.) csökkentett – listaára, ami a képzés oldalán megtalálható.

A résztvevő által a jelentkezéskor kötelezően megfizetendő önrész: az így kalkulált tandíj 20%-a.

Kérjük, hogy a befizetendő önrész összegét és az igénylendő képzési hitel pontos összegét jelentkezés és igénylés előtt pénzügyes munkatársunkkal minden esetben feltétlenül egyeztesd a penzugy@iwi.hu email címen!

Jelentkezés tanfolyamra Képzési Hitel igénybevételével

1. A Jelentkezési lapon jelöld be, hogy a tanfolyam díját a Képzési Hitelből kívánod fedezni!

2. Amennyiben jogosult vagy kedvezményre (pl. partnerkedvezmény, törzskedvezmény, kupon, nyeremény, IWIREPS-tagsági kedvezmény., stb.), egyeztess a pénzügyes kolléganőnkkel a penzugy@iwi.hu e-mail címen. Az általa megadott, kedvezményekkel csökkentett tandíjad 20%-ának megfelelő önerő befizetésével tudsz jelentkezni. A befizetéssel kapcsolatos információkat itt találod: Jelentkezési információk

3. Amennyiben nem vagy kedvezményekre jogosult, akkor a képzés oldalán feltüntetett listaár 20%-ának megfelelő önerő befizetésével tudsz jelentkezni. A befizetéssel kapcsolatos információkat itt találod: Jelentkezési információk

4. A Képzési Hitel igénylését a képzés első napján indíthatod el elektronikusan, a www.diakhitel.hu/kepzesihitel/ felületen!

5. Az igénylésről a Diákhitel Zrt.-től kapott visszaigazolást küldd el e-mailben a penzugy@iwi.hu címre. Kérjük, hogy ezt legkésőbb a képzés első hétvégéjét követő héten küldd meg nekünk. Amennyiben a hiteligénylésről szóló visszaigazolás nem érkezik meg hozzánk, Részletfizetési megállapodást fogunk küldeni számodra, és csak a további részletek befizetésével vehetsz részt a tanfolyamon!

6. Ha a Diákhitel Zrt. visszaigazolta, hogy jogosultnak találtak a Képzési Hitelre, és utalják a tandíjadat az IWI részére, további teendőd a képzés folyamán nincs.

7. A szakmai képesítő vizsga és a modulzáró ismétlő díja hitelből nem finanszírozható, neked kell majd megfizetned!
Mielőtt hitelt veszel fel, alaposan gondold át, hiszen a felvett összeget később – igaz, részletekben – vissza kell majd fizetned! Csak akkor folyamodj kölcsönért, ha biztosan meglesz a fedezeted a visszafizetésre!

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!