Bemutatkozás

Kedves Érdeklődők!

Engedjétek meg, hogy bemutassam az IWI Nemzetközi Fitnesziskolát!

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz-, wellness- és sportképzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozást. Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" nem reklámszakemberek jól kitalált PR-szövege, hanem tanár kollégáimat is beleértve saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben részt vevőknek.

Az IWI az általam kidolgozott személyi edző kurzusból nőtte ki magát, és 2010-re a hivatalos OKJ-s statisztikai adatok szerint is piacvezető képző intézmény lett, mind a legnagyobb számban beiskolázottak létszámát, mind a képzési portfólió nagyságát, mind pedig végzett szakembereink nemzetközi és hazai munkaerő-piaci keresettségét tekintve.

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola, és a képzéseink Közép-Európában egyedülállóan az EU fitnesz szektorát irányító brüsszeli EuropeActive (www.europeactive.eu) által akkreditáltak! 

2012-ben hoztunk létre az IWI SportAkadémiát. Ide tartoznak az élsport képzések területéről az erőnléti tréner (PES) és a korrektív tréner (CES) kurzusok. A sérülésmentes teljesítményfokozás az olimpiai sportágakban és a fitneszben is kiemelten fontos, így az USA-beli NASM vezető edzőképző oktatási licensz partnereként világszínvonalú tananyagot kínálunk.

Hatalmas elismerés számunkra, hogy 2014 óta a Real Madrid Egyetem (RMGS) és a Universidad de Europea hivatalos partnerei vagyunk, egyetemi programjaikat közvetítjük a Magyarországról érdeklődők számára.

Karriertámogató intézményként oktatási kínálatunkban az Európai Képzési Keretrendszerhez illeszkedve, az érettségi nélkül is elvégezhető sportoktató képzéstől, az emelt szintű személyi edző képzésen át a Sportmenedzsment MBA, vagy a PhD (doktori) fokozat megszerzéséig számos lehetőség nyílik a tanulásra.

A fitneszszektor rendkívül dinamikusan fejlődik. Kevesen tudják, hogy az EU-s fitneszipar csaknem dupla akkora pénzügyi forgalmat generál, mint a futball. Az EU-ban több mint 56,4 millióan rendelkeznek fitnesz klub tagsággal, ez az egyes országokban a lakosság 15%-át jelenti! A prosperálás oka, hogy az embereknek egyre nagyobb szükségük van az egészségtudatos életmód kialakítására, fittségük megőrzésére. Ez ma már nem csak esztétikai szempont, hanem komoly munkaerőpiaci előny is. A modern fitnesz ipar tehát az egészségfejlesztésről, prevencióról is szól, és ehhez a folyamathoz professzionálisan felkészített edzőkre van szükség. IWI-s végzettséggel kitárul előtted a világ, hiszen az EREPS regisztrációs lehetőség miatt nemzetközileg elfogadott és respektált fitnesz szakemberként számos országban juthatsz munkalehetőséghez!

A szektorális összefogásban látjuk a kulcsot a jövőben. Éppen ezért létrehoztuk az IWIREPset, az egészségfejlesztés és testkultúra területén tevékenykedő, szakmájuknak elhivatott, a folyamatos fejlődést, megújulást fontosnak tartó, a fitnesz szektorban dolgozó edzők és oktatók, sportszakemberek regiszterét. Célunk az, hogy egy olyan erős szakmai közösséget hozzunk létre, ahol lehetőséget nyújtunk a folyamatos fejlődésre, érdekképviselet által biztosítjuk a minőségi munkavégzést, magasabb szintre emeljük a fitnesz szakmát.

Jól döntesz, ha iskolánkat választod önfejlesztésedhez, vagy fitneszkarriered indításához. Sok sikert kívánok Neked ezen az úton!

Munkatársaimmal minden segítséget meg fogunk adni, hogy közelebb kerülj személyes és szakmai céljaidhoz!

Üdvözlettel: Dr. Zopcsák László, az IWI alapítója

Az IWI Missziója

„Küldetésünk, hogy tudásunk átadásával hozzájáruljunk a társadalom fittebbé és egészségesebbé formálásához, karriereket alapozzunk meg és szakmai támogatást nyújtsunk a fitnesz, wellness egészségfejlesztés területén. Fontos célunk a hazai fitneszszektor együttműködésének megteremtése, összefogása, fejlesztése!”

Miért az IWI?

IWI, A NEMZETKÖZI OKTATÁS- ÉS KARRIERSZERVEZŐ

Több mint 20 éves oktatási tapasztalattal rendelkezünk.

Minőségi, a jogszabályoknak megfelelő képzéseket kínálunk.
Info: Részvételi feltételek

Az EuropeActive (korábban European Health and Fitness Association) akkreditációjával rendelkezünk 2009 óta, így bizonyos tanfolyamainkon (Active Ageing) végzett résztvevőink bekerülhetnek az EREPS-be. 
Nemzetközileg is elismert iskolában tanulhatsz!
info: www.europeactive.eu

Az IWI-nél sikeresen végzettek államilag elismert bizonyítvány angol nyelvű változata (EUROPASS) mellett a külföldön valóban érvényesíthető EKKR (EQF) tanúsítványt is megkapják!
info: EQF

A NASM-mel (National Assotiation of Sports Medicine www.nasm.org), az USA vezető edzőképző intézményével együtt működve fejlesztjük csúcsképzéseinket.
Az IWI kínálatában a legfrissebb, tudományos kutatásokon alapuló, és a nemzetközi gyakorlatban is bevált edzés- prehabilitációs, korrekciós módszereket teszünk elérhetővé az edzők, terapeuták számára.

Karrier- és Nyílt Napot szervezünk évente több alkalommal.
Gyakorlati bemutatókon, állásbörzén, karrier-tanácsadáson vehetsz részt, megismerheted az IWI tanárait, képzéseit, a globális és a hazai fitnesz iparágat, wellness- és egészségturisztikában rejlő lehetőségeket!

Partnereinkkel együttműködve Európa legváltozatosabb fitnesz szakmai képzési rendszerét kínáljuk.
Az IWI rendszerében jelenleg széles tanfolyami kínálatból választhatsz, akár angol nyelven is, és megfelelő képesítések birtokában bekerülhetsz a szakmai regiszterekbe is.
Info: A letölthető tanfolyami tájékoztatókban és a képzési aloldalakon.

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!