SPORTJÓGA OKTATÓ

Felnőttképzési bejelentés szám: B/2020/000171

A következő tanfolyam kezdési időpontja:

2022. április 9.

***FIGYELEM!***
A tanfolyamot blended képzési formában szervezzük, online elméleti órákkal és személyes kontaktnapokkal. Amennyiben az aktuális kormányrendeletek ezt nem teszik számunkra lehetővé, a gyakorlat is online távoktatás formájában kerül megtartásra. A jelentkezők ügyfélszolgálatunktól minden szükséges információt megkapnak a tanfolyam elkezdéséhez!

Képzési napok: az itt letölthető Részletes képzési tájékoztatóban elérhetőek!

Tanfolyam időtartama: elmélet + 10 nap gyakorlat
Jógatábor: szervezés alatt


Szeretnél élni egy egyedülállóan új lehetőséggel? Legyél Sportjóga oktató! A csak nálunk elérhető képzésen egy különleges nézőpontból ismerkedhetsz meg a jóga alapjaival és az óratartás módszereivel. Ezek ismeretében kifejezetten a sportoló közönség segítségére tudsz majd lenni, megoldásokat kínálni nekik. Nemcsak bemelegítéshez, nyújtáshoz, hanem egy egészségtudatosabb és nyugodtabb élethez is.

A Sportjóga oktató képzést bárki elvégezheti, akit érdekel a jóga. A testgyakorlatok, vagyis ászanák pontos végrehajtása, azok szerepe, hatása mellett a képzést kiegészíti a jóga filozófia, jóga oktatás módszertan, pránajáma (légzőgyakorlatok), jóga nidra, meditációs gyakorlatok, kezdő - és haladó jóga órák tervezése

Mindezek elsajátítására pedig hazánkban egyedülálló módon egy komplett csomagban van lehetőség: online és gyakorlati órákon kívül, jóga anatómia anyaggal egészül ki és egy 3 napos jógatáborral zárul!

Oktatók

Zólomi Krisztina
Zólomi Krisztina
Leitert - Becker Brigitta
Leitert - Becker Brigitta
A képzés során olyan komplett, magabiztos tudás birtokába kerülhetsz, mellyel profi Sportjóga oktatóvá válhatsz.  A tanultakat sokrétűen tudod majd felhasználni: fitnesz- vagy jógateremben tarthatsz jógaórákat, edzőként fejlesztheted klienseid, vagy sportolóként saját fejlődésedhez is hozzá tudsz így járulni.
TANFOLYAM FELÉPÍTÉSE

Bemeneti feltételek:
-
érettségi
- sportolásra alkalmasságot bizonyító orvosi igazolás (3 hónapnál nem régebbi)

Tematika:
1. Gyakorlati oktatás

10 nap módszertani gyakorlati oktatás, melyen az online elérhető videós tananyagok átbeszélése, gyakorlása, javítása mellett megtanulhatod, hogyan építs fel egy jógaórát és azt, hogy miként lehet alkalmazni a jóga különböző „ágait” (ászana, pránájáma, jóga nidra, relaxáció, meditáció) hatékonyan az egyes sportágakban.

2. Online videók és jegyzetek
A képzési napokat kiegészítő, 27 videóból és jegyzetekből álló tudásanyag.
 • A Sportjóga alapjai
 • Bemelegítés
 • Jógapózok elemzése
 • Jóga és gerincvédelem
 • Erő, dinamika, flow
 • Sportsérülések elkerülése
 • Stretching, nyújtás ászanákkal
 • Erőgyakorlatok, törzsizom erősítés
 • Erő a karokban, stabilitás és erő a lábakban
 • Tüdőkapacitás növelés
 • Nyugtató, pihentető pózok
 • Sportágspecifikus pózok
3. Jógatábor
Az oktatás lezárása, a tanultak összefoglalása és vizsgázás.

4.
Jóga anatómia
A képzést online jóga anatómia anyaggal tesszük teljessé, mely applikáción keresztül is használható, és Magyarországon csak nálunk érhető el! A hozzáférés értéke 60.000 Ft, és a képzés ideje alatt ingyenesen hozzáférhető a résztvevők számára!
 TANDÍJ ÉS KEDVEZMÉNYEK

"Early bird" időszak:
2022. március 9-ig történő befizetés esetén.

Részletfizetés választása esetén:
Jelentkezéskor 50 000 Ft-ot kérünk befizetni.
Ezt követően havonta 50 000 Ft-os részletekben lehet a tandíjat kiegyenlíteni, végül az utolsó hónapban a fennmaradó összeget.
A részletfizetések határideje: minden hónap 15-e.

Ne hagyd ki a lehetőséget!

Az itt feltüntetett árakból további 10.000 Ft kedvezményt tudsz érvényesíteni IWIREPs tagságoddal! Regisztrálj most: www.iwireps.hu 
„Early bird” kedvezménnyel - Egyösszegben
219.000 Ft
„Early bird” kedvezménnyel - Részletekben
239.000 Ft
Kedvezmény nélkül - Egyösszegben
239.000 Ft
Kedvezmény nélkül - Részletekben
269.000 Ft
Jóga tábor (tartalmazza a vizsgadíjat)
46.000 Ft

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!