Adatkezelés

Az Ön adatainak védelme fontos az IWI Project Kft. számára; bizalmának megőrzése elsődleges célunk.

A hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezései alapján Ön az IWI Project Kft. internet oldalain történő regisztrációval és a hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy az IWI Project Kft. az Ön adatait a szükség szerint elvégzendő szerkesztési munkálatok, piackutatás, közvetlen üzletszerzés, vagy reklámküldés érdekében a hivatkozott jogszabályi előírások betartása mellett felhasználja.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a "IWI Project Kft. 2600 Vác, Zrínyi utca 39/B." címre, vagy az info@iwi.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk.

Adatkezelési nyilvántartási azonosító: NAIH-66831
Részletes Adatkezelési szabályzatunkat itt találja.

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!